Uw persoonlijke verzekeraar in de regio

begrijpt wat haar klanten beweegt. Met ruim 100 medewerkers leveren wij maatwerk aan vele zakelijke en particuliere klanten. Of het nu gaat om verzekeringen, pensioenen, employee benefits of hypotheekadvies, Kroezen heeft de gepaste oplossing.

Kroezen is een volledig onafhankelijke adviseur en bemiddelaar en heeft nooit een belang bij de keuze voor een bepaald product of verzekeraar. Op die manier, én omdat wij ons terdege verdiepen in de situatie en draagkracht van onze klanten, kunnen we u altijd voorzien van de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zo heeft u altijd inzicht in de risico's die wel en niet wilt dekken. Dat is volgens Kroezen goed verzekeren!

 ZAKELIJK

Als het gaat om de continuïteit van uw bedrijf weet Kroezen exact waar u zich wel en niet tegen moet verzekeren. Niet alleen omdat wij verstand hebben van risico’s, maar vooral ook omdat wij dicht bij onze klanten staan en op integere en onafhankelijke wijze adviseren. Dus of het nu gaat om verzuim, cyberrisk of inventaris; wij zorgen met de juiste producten dat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt.

  

… OF PARTICULIER

 Een auto- of een inboedelverzekering. Een reis- of een rechtsbijstandverzekering. Kroezen zorgt dat ze de situatie en draagkracht van de klant kent en kan zo altijd het beste advies te geven. Bovendien staan de mensen van Kroezen 24/7 voor u klaar wanneer de nood aan de man is.

  

VOLLEDIG ONAFHANKELIJK ADVIES

De adviseurs van Kroezen Verzekeringen zijn volledig onafhankelijk en adviseren in het belang van de klant. Via Plusdiensten Assuradeuren heeft Kroezen toegang tot de volmacht van 14 verzekeraars. Daanraast heeft Kroezen ook de mogelijkheid om producten rechtstreeks bij verzekeraars onder te brengen. (wij zijn een ongebonden objectieve bemiddelaar)
Zo krijgt de klant altijd het best passende aanbod.

 

HISTORISCH PERSPECTIEF

Al in 1937 kocht Peter Kroezen, voor de prijs van een doos goede sigaren, een portefeuille brandverzekeringen van de Overijsselsche van 1809. De jaren hierna werkte Kroezen aan een gestage groei tot zo’n 65.000 particuliere en zakelijke klanten . Wat nooit is veranderd is de opvatting dat wij altijd iets meer willen bieden dan de concurrent en alle zorgen wegnemen.

 

 

De beste deal voor u

Kroezen is een volledig onafhankelijke adviseur en bemiddelaar en heeft nooit belang bij de keuze voor een bepaald product of verzekeraar. Op die manier, én omdat wij ons terdege verdiepen in de situatie en draagkracht van onze klanten, kunnen we u altijd voorzien van de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding. 

Veelgestelde vragen over Kroezen

  • Is kroezen een onafhankelijke verzekeringsadviseur?
    Ja, Kroezen heeft toegang tot alle verzekeraars in de Nederlandse markt en geeft onafhankelijk advies in zowel de particuliere als de zakelijke markt.
  • Komt een adviseur altijd langs?
    Een adviseur van Kroezen kan altijd bij u langs komen. U kunt er ook voor kiezen om naar ons kantoor te komen. Uiteraard kunt u ook bellen of via internet contact hebben met onze adviseurs. Wij maken gebruik van alle kanalen.
  • Moet ik betalen voor een adviseur van Kroezen?
    Voor schadeproducten geldt dat de kosten van de adviseur in het product zitten. Voor alle andere producten ontvangt u van ons een offerte met daarin de kosten van uw Kroezen adviseur. U zit op voorhand nergens aan vast.