Uw hypotheek oversluiten?

Wilt u wellicht uw hypotheek aanpassen aan nieuwe omstandigheden? Dat kan in sommige gevallen een flinke besparing opleveren. Bij Kroezen verdiepen we ons in uw situatie en kunnen we u adviseren wat verstandig is. We kennen de kosten, we kennen uw draagkracht en we helpen u bij het vinden van het beste product voor de beste prijs.

Wanneer uw hypotheek nog een paar jaar doorloopt, maar de rente is behoorlijk gedaald, dan kan het nuttig zijn uw hypotheek tussentijds over te sluiten. Belangrijk is dan wel dat u het juiste advies krijgt en de beste deal sluit. Want is het voor u zelfs interessant wanneer u de boeterente in acht neemt? Kunt u de oversluitkosten meefinancieren en zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar? En tenslotte, waar krijgt u de beste deal? Allemaal zaken waarbij uw Kroezen adviseur u graag helpt.

 

De beste deal voor u

Kroezen is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen, stellen wij voor u vast wat u maximaal aan hypotheek kunt krijgen.
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat. Door de stijging in het aantal hypotheekaanvragen is het vaak erg druk bij de hypotheekafdeling van banken en verzekeraars.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Kroezen?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2400 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan in ieder geval met een gerust hart bij de notaris!