De ideale startershypotheek

Een eerste huis kopen is een uniek moment in uw leven. Dan wilt u natuurlijk dat alles perfect geregeld is. U wilt de juiste adviezen krijgen, de juiste garanties en natuurlijk de beste startershypotheek tegen de beste prijs. Bij Kroezen verdiepen we ons in uw situatie en helpen we bij alle stappen richting uw eerste eigen huis.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

De beste deal voor u

Kroezen is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen, stellen wij voor u vast wat u maximaal aan hypotheek kunt krijgen.
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat. Door de stijging in het aantal hypotheekaanvragen is het vaak erg druk bij de hypotheekafdeling van banken en verzekeraars.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Kroezen?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2400 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan in ieder geval met een gerust hart bij de notaris!