Cybercrimeverzekering

Bij Kroezen kennen we de situatie van onze zakelijke klanten en zorgen we dat de continuïteit van de bedrijfsvoering nooit in gevaar komt. We kennen de risico’s, we kennen de juiste producten en zo zorgen we dat u exact de cybercrime-verzekering krijgt die past bij uw bedrijf.

Een computerhack, een gestolen telefoon, laptop of zelfs betaalkaartgegevens… Cybercrime is de snelst groeiende vorm van misdaad en juist het MKB is een ideaal slachtoffer vanwege de hoge kosten van cyberbescherming. En aangezien de financiële schade veelal niet te dragen valt, is cybercrime een risico dat u beslist verzekeren wilt.

De beste deal voor u

Kroezen is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor uw bedrijf kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op de premie? Wij helpen u graag!

FAQ Cybercrime Verzekering

  • Kan ik ook grote cybercrime risico's via Kroezen verzekeren?
    Kroezen kan alle risico's die bedrijven willen verzekeren dekken met een verzekering. Dit geldt dus ook voor grote cybercrime risico's. Als uw bedrijf een omzet van meer dan 25 miljoen per jaar heeft, dan zal een op maat cybercrime verzekering samengesteld worden.
  • Zijn er verschillende soorten cyberrisico dekkingen mogelijk?
    Ja, er zijn verschillende verzekerbare bedragen bij de cybercrime verzekering. U kunt een verzekering afsluiten met een dekking vanaf 250.000 per verzekeringsjaar tot zelfs 2,5 miljoen per jaar.
  • Wat is zoal verzekerd met de cybercrime verzekering?
    De dekking is eerg uitgebreid en omvat onder andere: 1. U krijgt direct hulp bij een datalek 2. Direct toegang tot professionele forensische IT-consultants 3. Juridisch advies en bijstand 4. Ondersteuning met betrekking tot uw reputatie als onderneming.