De ideale ziektewet eigenrisicodragenverzekering vindt u bij Kroezen

Bij Kroezen kennen we de situatie van onze zakelijke klanten en zorgen we dat de continuïteit van de bedrijfsvoering nooit in gevaar komt. We kennen de risico’s, we kennen de juiste producten en zo zorgen we dat u exact de ziektewet eigenrisicodragen-verzekering krijgt die past bij uw bedrijf.

Wanneer uw werknemers uit dienst gaan of binnen 28 dagen na uitdiensttreding ziek worden, dan hebben ze recht op een ziektewetuitkering. U kunt ervoor kiezen om dit risico zelf te dragen en te verzekeren zodat u geen gedifferentieerde premie meer hoeft af te dragen aan de belastingdienst. Uw Kroezen adviseur kan u exact vertellen of dat voor u een interessante optie is en welke verzekering voor u dan de beste is.

De beste deal voor u

Kroezen is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor uw bedrijf kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op de premie? Wij helpen u graag!

FAQ verzekerbare arbeidsvoorwaarden

  • Adviseert Kroezen ook dienstverlening bij verzuimproducten?
    Ja, Kroezen biedt onder andere een abonnement bij het bedrijf buro@work aan. Zij begeleiden u bij alle ziektemeldingen en kunnen ook met u meedenken om uw schadelast te beperken.
  • Adviseert Kroezen ook collectieve zorgproducten?
    Ja, wij kunnen voor u kijken naar een goede deal met 1 verzekeraar maar bieden ook collectiviteiten aan in een vergelijkingsmodule. Zo heeft uw personeel toegang tot een vergelijker met verzekeringen tegen collectieve tarieven.
  • Moet ik alle verzekeringen onder brengen bij één aanbieder?
    Eén aanbieder kan voordelen hebben omdat je dan maar met 1 portaal te maken hebt. Kroezen adviseert alle partijen in de markt en zal zeker kijken naar de beste deals voor u op de afzonderlijke onderdelen.