De ideale WIA Excedent verzekering vindt u bij Kroezen

Bij Kroezen kennen we de situatie van onze zakelijke klanten en zorgen we dat de continuïteit van de bedrijfsvoering nooit in gevaar komt. We kennen de risico’s, we kennen de juiste producten en zo zorgen we dat u exact de WIA Excedent verzekering krijgt die past bij uw bedrijf.

Zodra uw werknemer meer verdient dan het maximum dagloon (€53.766 in 2017) betekent dit dat er een gat ontstaat zodra deze werknemer in de WIA belandt. Verwijzend naar de WIA-Hiaat verzekering ontstaat er al een groot gat beneden de €53.766. Voor salarissen boven dit bedrag wordt dit gat alleen maar groter. Is uw werknemer na een jaar ziekte niet meer (of minder dan 35%) in staat te werken? Dan regelt de wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen het inkomen van uw werknemer. Voor uw werknemer kunt u nu een verzekering aanbieden waarmee zij hun inkomen kunnen aanvullen indien ze na twee jaar meer dan 35% arbeidsongeschikt zijn. Zeker voor de meer verdienende werknemer kan dit interessant zijn. Uw Kroezen adviseur kent de situatie en de passende producten.

De beste deal voor u

Kroezen is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor uw bedrijf kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op de premie? Wij helpen u graag!

FAQ verzekerbare arbeidsvoorwaarden

  • Adviseert Kroezen ook dienstverlening bij verzuimproducten?
    Ja, Kroezen biedt onder andere een abonnement bij het bedrijf buro@work aan. Zij begeleiden u bij alle ziektemeldingen en kunnen ook met u meedenken om uw schadelast te beperken.
  • Adviseert Kroezen ook collectieve zorgproducten?
    Ja, wij kunnen voor u kijken naar een goede deal met 1 verzekeraar maar bieden ook collectiviteiten aan in een vergelijkingsmodule. Zo heeft uw personeel toegang tot een vergelijker met verzekeringen tegen collectieve tarieven.
  • Moet ik alle verzekeringen onder brengen bij één aanbieder?
    Eén aanbieder kan voordelen hebben omdat je dan maar met 1 portaal te maken hebt. Kroezen adviseert alle partijen in de markt en zal zeker kijken naar de beste deals voor u op de afzonderlijke onderdelen.