De ideale collectieve WIA verzekering vindt u bij Kroezen

Bij Kroezen kennen we de situatie van onze zakelijke klanten en zorgen we dat de continuïteit van de bedrijfsvoering nooit in gevaar komt. We kennen de risico’s, we kennen de juiste producten en zo zorgen we dat u exact de WIA verzekering krijgt die past bij uw bedrijf.

Zodra uw werknemer in de WIA belandt (na twee jaar ziekte) ontstaat er een substantiële inkomensachteruitgang. Dit risico kunt u op collectieve basis verzekeren waarbij ook een premieverdeling tussen werkgever en werknemer mogelijk is. Met een WIA-hiaat verzekering wordt het loon gedurende een periode aangevuld en kan de medewerker zich aanpassen aan zijn nieuwe situatie. Indien uw werknemer minder dan 35% arbeidsongeschikt is, dan ontvangt hij of zij geen WIA Uitkering. Uw Kroezen adviseur weet er alles van en kent hiervoor de beste producten.

De beste deal voor u

Kroezen is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor uw bedrijf kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op de premie? Wij helpen u graag!

FAQ verzekerbare arbeidsvoorwaarden

  • Adviseert Kroezen ook dienstverlening bij verzuimproducten?
    Ja, Kroezen biedt onder andere een abonnement bij het bedrijf buro@work aan. Zij begeleiden u bij alle ziektemeldingen en kunnen ook met u meedenken om uw schadelast te beperken.
  • Adviseert Kroezen ook collectieve zorgproducten?
    Ja, wij kunnen voor u kijken naar een goede deal met 1 verzekeraar maar bieden ook collectiviteiten aan in een vergelijkingsmodule. Zo heeft uw personeel toegang tot een vergelijker met verzekeringen tegen collectieve tarieven.
  • Moet ik alle verzekeringen onder brengen bij één aanbieder?
    Eén aanbieder kan voordelen hebben omdat je dan maar met 1 portaal te maken hebt. Kroezen adviseert alle partijen in de markt en zal zeker kijken naar de beste deals voor u op de afzonderlijke onderdelen.