Enkele maanden geleden, nog voor deze bijzondere tijden voor ons allen, is de beslissing gevallen dat er wat moet gaan veranderen. De belangrijkste reden is dat voor ondergetekende de pensionering nadert en hij geen opvolging heeft. Uiteraard wil hij dat alle medewerkers en klanten, waarmee hij bijna 16 jaar heeft samengewerkt, in een veilige haven terechtkomen. Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen berichten dat Jenzen een samenwerking is aangegaan met twee andere bedrijven: Kroezen Verzekeringen voor schade- en inkomensverzekeringen en Advitas Financieel Advies voor levensverzekeringen en hypotheken. U krijgt straks met twee gespecialiseerde adviseurs te maken, die bij u langs kunnen komen!

Wie is Kroezen Verzekeringen?

Kroezen Verzekeringen is een vooraanstaand verzekeringskantoor met veel particuliere en zakelijke relaties. Al meer dan 80 jaar combineren wij deskundig advies met scherp inkoopbeleid bij zowel nationale als internationale verzekeraars. Beide partijen zijn zeer blij met de aanstaande samenwerking:

Wat betekent dit voor u?

Voor u verandert er voorlopig niets. Beide kantoren werken in heel veel opzichten op dezelfde manier en kunnen elkaar hiermee nu versterken. Uw risico’s blijven vanzelfsprekend uitstekend verzekerd tegen tenminste dezelfde premie en voorwaarden.De naam Jenzen Financiële diensten is inmiddels overgegaan in Kroezen Verzekeringen en vanaf 2 juni gaan wij ook werken vanuit het kantoor van Kroezen Verzekeringen. Hieronder vind u de nieuwe contactgegevens

Wie is Advitas Financieel advies?

Voor hypotheken en levensverzekeringen gaan wij samenwerken met Advitas. Zij hebben financieel adviseurs in heel Nederland die klanten thuis of op kantoor bezoeken. Vanaf 1 mei 2020 zal u door hen worden bediend. Wanneer u vragen heeft over uw hypotheek, pensioen, uitvaart of levensverzekering dan kunt u ze bereiken per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en per telefoon via 0513-744134.