Jonkers Assurantiën is reeds vele jaren uw vertrouwd adres voor uw verzekeringsadvies. Jos Jonkers heeft de pensioenleeftijd een aantal jaren geleden bereikt en heeft alle jaren met heel veel plezier uw verzekeringen verzorgd. Om te waarborgen dat u in de toekomst de dienstverlening blijft ontvangen zoals u die alle jaren gewend bent, zijn we zeer trots om te kunnen melden dat we gaan samenwerken met Kroezen Verzekeringen uit Culemborg.

Wie is Kroezen Verzekeringen?

Kroezen Verzekeringen is een vooraanstaand verzekeringskantoor met veel particuliere en zakelijke relaties. Al meer dan 80 jaar combineren wij deskundig advies met scherp inkoopbeleid bij zowel nationale als internationale verzekeraars. Beide partijen zijn zeer blij met de aanstaande samenwerking:

 

 

Wat betekent dit voor u?

Vanaf nu kunt u voor alle vragen over uw bestaande verzekeringen of nog nieuw af te sluiten verzekeringen terecht bij René Huibers van Kroezen Verzekeringen. René werkt al tientallen jaren in de verzekeringsbranche en zeer veel ervaring met zowel particuliere als zakelijke klanten. Jos blijft ook nog verbonden aan Kroezen Verzekeringen, dit weliswaar wat meer op de achtergrond, maar u kunt er vanuit gaan dat hij meekijkt met hetgeen er met zijn klanten gebeurt. Ria en Marian gaan deel uitmaken van het team van Rene Huibers.

  Foto: Jos Jonkers met René Huibers van Kroezen Verzekeringen

Hieronder vindt u de directe contactgegevens van René Huibers. René kijkt ernaar uit om u van dienst te mogen zijn op het gebied van uw verzekeringen.

 

Contactgegevens René Huibers

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel: + 31 646034004

Telefoon: +31 345 68 68 21