De beste hypotheekvorm voor u

Een eerste huis kopen of een groter huis kopen? Veel of weinig aflossen? Bij Kroezen verdiepen we ons in de situatie van onze klanten en zorgen we dat u altijd de best mogelijke hypotheekvorm krijgt. Van spaarhypotheek tot lineaire hypotheek en alles ertussen; Kroezen vindt het beste product voor de beste prijs.

Een nieuw huis kopen is een stap met vele mogelijkheden en vele consequenties. En dan is goed advies wel zo prettig! U wilt weten hoeveel u kunt lenen en wat de kosten worden? U wilt weten of u moet kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek, een bankspaarhypotheek, spaarhypotheek, een lineaire hypotheek of een combinatiehypotheek. Samen met uw Kroezen adviseur komt u er wel uit en kiest u altijd de beste hypotheek bij uw situatie.

 

De beste deal voor u

Kroezen is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen, stellen wij voor u vast wat u maximaal aan hypotheek kunt krijgen.
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat. Door de stijging in het aantal hypotheekaanvragen is het vaak erg druk bij de hypotheekafdeling van banken en verzekeraars.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Kroezen?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2400 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan in ieder geval met een gerust hart bij de notaris!