De beste woonverzekering voor u

Bij Kroezen zorgen we altijd dat we de situatie van onze klanten door en door kennen. We kennen de draagkracht, we kennen de risico’s en natuurlijk kennen we de juiste producten. Zo heeft u altijd de woonverzekering die het best bij u past.

Uw huis en persoonlijke spullen zijn u veel waard en dus bent u graag goed verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s. Van een inboedelverzekering tot een opstalverzekering; bij Kroezen hebben we altijd de beste producten tegen de beste prijs. Zo bent u nooit onderverzekerd en kunt u bovendien gebruik maken van de korting op ons ‘woonpakket’. 

De beste deal voor u

Kroezen is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat u de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op uw verzekeringen? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen verzekeringen

  • Hoe weet ik zeker dat ik niet onderverzekerd ben?
    De adviseur van Kroezen zorgt ervoor dat het juiste bedrag is verzekerd. Verandert er iets aan uw bezittingen? geef het aan ons door en wij passen direct voor u de dekking aan.
  • Kan ik bij Kroezen ook online een schade melden?
    Ja, bij kroezen kunt u ook online een schade melden. Is de schade heel klein of groter dan €1000? Bel ons dan even. De afwikkeling gaat dan een stuk sneller. Dit bespaart u tijd.
  • Wat moet ik doen als ik ga samenwonen of ga scheiden?
    In beide gevallen zorgen wij ervoor dat uw polissen binnen werkdagen op uw nieuwe situatie worden aangepast.